Når det handler om lade din indre kunstner komme til udtryk, kan du i særdeleshed sætte dit særpræg på dit eget hjem. I den forbindelse er dine vægge ingen undtagelse, og mulighederne er mange for at give dine vægge charme og personlighed.

Maling og tapet

Først og fremmest skal du overveje, om du ønsker at male eller tapetsere dine vægge. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men overordnet set skal du gøre op med dig selv, hvilket udtryk du ønsker at skabe. Hvis du er bange for at blive træt af en bestemt farve eller noget særligt tapet, kan du vælge at gå med klassiske, neutrale vægge, der giver dig fri mulighed for at lege med indretningen af møbler og accessories. Dette gør det også lettere for dig at skifte ting ud, fremfor at male væggen over eller skifte tapetet.

Billeder og plakater

I dag er det utrolig populært at lave billedvægge, hvor der hænger flere billeder tæt på hinanden, enten forskudt eller på linje, på den samme væg. Det giver et stilet udtryk, og du kan vælge de billeder, der bedst passer dig. Mangler du inspiration, kan du for eksempel kigge på https://dearsam.dk/, der har en hel side med smukke eksempler og designs. Her kan du også finde de helt rigtige billedrammer og plakater til dit hjem, da der er noget for enhver smag.

Skab harmoni i din indretning

Når du gerne vil pryde dine vægge, er det vigtigt, du vælger nogle elementer, der passer til resten af din indretning. Det skal fungere som en smuk tilføjelse og et plus i dit hjem, fremfor at give dit hjem et rodet udtryk. Lad dig derfor inspirere og find de helt rigtige plakater og rammer, som passer ind i netop din indretning. Du kan endda vælge at inkludere din egen kunst.