Industrielt design er et af de vigtigste områder i moderne design og produktion. Industrielt design handler nemlig om, hvordan vores mange produkter i hverdagen og vores professionelle arbejde kan gøres mest muligt funktionelle og brugervenlige. Og samtidig handler industrielt design om at forme tingene, så de kan produceres bedst og billigst, så værdikæden øges fra start til slut.

Bliv selvstændig designer

Der er en stort behov for at få designet og udformet produkter, så de opfylder disse krav. Det giver mulighed for at etablere sig som selvstændig industrielt designer, hvor du kan tilbyde dine ydelser til produktudviklere og producenter.

For at kunne løse dine opgaver skal du have en velegnet bil – og nogle af de bedste løsninger på markedet for indretning af professionelle biler finder du hos bilspecialisten https://www.worksystem.dk/bilindretning, som har markeret sig som en af de førende leverandører af indretning af biler. Tjek https://www.worksystem.dk/bilindretning ud og se nogle af de mange spændende løsninger, som firmaet tilbyder.

Stort fag i Danmark

I Danmark har industrielt design udviklet sig meget og er blevet et stort fag og vigtigt område siden 2. verdenskrig. Mange danske virksomheder er kendt for deres ikoniske design – for eksempel Bang & Olufsen, som gennem årene har præsteret noget af det smukkeste og mest funktionelle design indenfor deres område. Men også andre danske virksomheder som eksempelvis Nilfisk med deres støvsugere, Grundfos med deres pumper og Rosti med deres funktionelle køkkenting af plast har været med til at sætte dansk industrielt design på dagsordenen. Så som selvstændig industriel designer skal du udfylde nogle store sko – men mon ikke også ambitionerne rækker til det?