Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid er en forudsætning, at der ligger et design bag de maskiner, der fremstilles. Det er naturligvis ikke alle mennesker, der ved det, lige såvel som at det er et faktum, at mange mennesker tror, at maskiner bliver fremstillet helt af sig selv. Sådan forholder det sig dog ikke, for der er et stort arbejde bagved, og det kræver blandt andet, at der er designere, der sidder bag enhver fremstilling af en maskine. Mange mennesker glemmer dette, og det er der naturligvis heller ikke noget at sige til – for hvorfor i alverden skulle man også lige tænke på det? Når det kommer til maskiner, så kan det siges, at designeren bag er lige så vigtig for produktet, som sko er for et menneske. Og apropos sko – for hvis man interesserer sig for et par gode sko, bør man altid kigge forbi vagabond, for her kan man finde de muligheder, man er på udkig efter.

Der er hele tiden nye maskiner på vej i Danmark, og de ses særligt i industrien, og det er også her, de altid har haft deres plads. Der er også stor efterspørgsel på gode maskiner og på det, de kan, og derfor bør man også interessere sig for de designere, der sidder bag maskinerne. Det er nemlig en meget spændende ting at være industriel designer, og selvom det nok ikke er for alle, så kan det med sikkerhed siges at være for flere, end man tror. Som industriel designer tager man en uddannelse, og den tager ikke så lang tid. Helt præcis varer den 4 år, og i løbet af disse fire år vil man også skulle være i praktik. Men derefter er man rigtig godt rustet til erhvervslivet, og det vil med sikkerhed ikke vare længe, før man får sit første job, og det er jo noget, man kan glæde sig over. At man også får løn, er jo kun en stor bonus, og at man kan være med til at designe Danmarks nye maskiner kan være en rigtig stor ting for alle. At blive designer kan være det helt rigtige valg for rigtig mange mennesker, og hvis man har interesse i maskiner, bør man derfor undersøge denne mulighed.


Alle danskere glæder sig til alle de nye maskiner, der venter på os, og der er ikke noget at sige til, at markedet efterhånden er bugnet med gode og eftertragtede muligheder. Når alt kommer til alt, så skal vi jo stræbe efter det bedst mulige, og derfor er det netop også, at Danmark har brug for endnu flere industrielle designere. Og mon ikke, de er på vej? Det kan i hvert fald se sådan ud nu og da.