Som vi vist allerede har nævnt, så er der rigtig mange grafiske designere derude, og der er faktisk flere, end der nogensinde har været. Det er der sikkert mange, der kan undre sig over, og det hænger sammen med, at der er mange, der tror, at der ikke er så mange grafiske designere mere, efter der ikke længere findes så mange fysiske aviser. Det er dog en skrøne og også en misforståelse, for efter internettet er kommet til, er der brug for endnu flere grafiske designere, end der nogensinde har været. Den dag i dag uddannes der flere tusinde grafiske designere om året, og der er faktisk job til dem alle. Vi ved også godt, at rigtig mange bliver selvstændige, men langt de fleste vælger i første omgang et helt almindeligt job, inden de seneste springer ud i tilværelsen som selvstændig.

Hvis du går med overvejelser om at blive grafisk designer, så mener vi ikke, at du skal holde dig tilbage af, at der allerede er mange derude. Det ville faktisk være noget af det dummeste, du kan gøre, for når blot du er god til det, du laver, så er det ligemeget, hvor mange der er derude. Du må gå efter det, du brænder for, og det må alle andre mennesker også. Der er så absolut ingenting, der skal holde dig tilbage, og måske kan du netop blive grafisk designer resten af livet, og det ville da bestemt ikke være en dum ting. Det ville faktisk gavne både dig og hele verden, og hvem ved, hvor vi i fremtiden ser alle dine smukke designs. Det vil vi i hvert fald glæde os til!

du kan gøre, for når blot du er god til det, du laver, så er det ligemeget, hvor mange der er derude. Du må gå efter det, du brænder for, og det må alle andre mennesker også. Der er så absolut ingenting, der skal holde dig tilbage, og måske kan du netop blive grafisk designer resten af livet, og det ville da bestemt ikke være en dum ting. Det ville faktisk gavne både dig og hele verden, og hvem ved, hvor vi i fremtiden ser alle dine smukke designs. Det vil vi i hvert fald glæde os til!