Der er rigtig mange maskiner derude i verden – og også i Danmark – og hvad mange slet ikke tænker over, så er det, at der altid sidder en designer bag. Det er ikke nødvendigvis nogen nem opgave, når man som medarbejder skal designe en maskine til industrien, og det er noget, der tager tid. Det er lidt det samme som med evofilm til bilen, for det var også noget, der tog tid at designe, så det blev rigtig godt.

I vor verden så tager ting tid, og det er noget, vi ofte glemmer. Der er ikke noget, der bare lige blev opfundet og udviklet fra den ene dag til den anden, og heldigvis for det. Det betyder nemlig, at der ligger et stort arbejde blandt de mange industrielle maskiner, der er at finde derude, og de hjælper os alle sammen. Det er måske ikke altid lige til at se, hvordan og hvorledes industrielle maskiner hjælper os, men de har alle deres formål.

Hvis man drømmer om at blive designer, så er der mange måder at være det på, og man kan sagtens tage en uddannelse som industriel designer, hvis det er det, man går og drømmer om. Så har man i hvert fald rig mulighed for at designe nogle af verdens store maskiner, og det er blot at finde en virksomhed, hvor det er muligt. Alternativt kan man selv designe nogle gode maskiner, og så kan man sælge sine idéer videre til andre virksomheder.

Der er altså på mange måder rig mulighed for at tjene mange penge, så hvis det er det, man går og drømmer om, så kan man jo godt vælge at blive industriel designer. Men man skal dog også have flair for det! For uden flair så bliver det ikke en stor succes. Man skal naturligvis også have interesse i feltet, og det kan godt tage lidt tid at blive ordentligt interesseret i det.

Det kan i den forbindelse anbefales at besøge en masse af de store virksomheder, der er rundt omkring i verden, for når man gør det, så vil man også kunne finde ud af, hvad det er for nogle maskiner, der er derude. Vi har dog også mange muligheder herhjemme, og når man interesserer sig for industrielt design, så er Google et godt sted at starte. Så kan man i hvert fald også danne sig et overblik over de muligheder, der er. Det er noget af det, der er rigtig dejligt ved internettet, og jo før, man giver sig i kast med det, jo før kan man lade sig inspirere. Det kan også være en rigtig god idé at besøge nogle af de mange uddannelsessteder, vi har her i Danmark. Det er bare at gå i gang!