Det koster ikke penge at tage denne gode og smukke uddannelse, og det betyder, at du kan vælge at tage uddannelsen, selvom du ikke har en krone på lommen. Så bliver det da heller ikke bedre, og det er noget af det, vi er så priviligerede omkring i Danmark. I dette dejlige land behøver vi på ingen måder at nøjes, når det kommer til noget som helst, og det er en stor gave, at vi kan tage en uddannelse, og at vi samtidig kan få penge. Det betyder nemlig, at vi kan gøre lige, hvad vi vil, og når man studerer til industriel designer, så får man også SU. Man skal også i praktik i perioder, og her vil man få elevløn. Man kan samtidig glæde sig over, at denne elevløn er højere end SU’en, og det betyder, at man vil kunne få råd til endnu mere, end man havde tidligere. På denne måde kan man både få et bedre sted at bo, men man kan også få mere mad. Man behøver faktisk aldrig mere spekulere over penge, når først man får elevløn, og det er der med sikkerhed rigtig mange unge mennesker, der vil være meget glade for. Inden man har set sig om, vil man også være færdig med sin uddannelse, og så vil man jo for alvor være klar til at få endnu flere penge mellem hænderne. Der er ingen grund til at holde sig tilbage, og hvis man ønsker det, kan man inden længe tage på informationsmøde vedrørende uddannelsen som industriel designer, og her kan man se, om det er noget for en.

Rundt omkring i Danmark har man mulighed for at starte på denne uddannelse to gange om året, og det betyder, at man ikke skal vente længe, når man først har besluttet sig for, at det er det, man vil. Det kan man glæde sig over, og man vil typisk kunne starte både vinter og sommer. Det er helt op til en selv, hvornår man vil i gang, og man må blot regne med, at uddannelsen tager 4 år, og man må i den forbindelse naturligvis være rede til at forstå, at man skal sætte denne tid af til det. Man kommer ikke sovende til denne uddannelse, og man vil også have lektier for. Det skal man derfor være forberedt på, inden man går i gang.r en.

Rundt omkring i Danmark har man mulighed for at starte på denne uddannelse to gange om året, og det betyder, at man ikke skal vente længe, når man først har besluttet sig for, at det er det, man vil. Det kan man glæde sig over, og man vil typisk kunne starte både vinter og sommer. Det er helt op til en selv, hvornår man vil i gang, og man må blot regne med, at uddannelsen tager 4 år, og man må i den forbindelse naturligvis være rede til at forstå, at man skal sætte denne tid af til det. Man kommer ikke sovende til denne uddannelse, og man vil også have lektier for. Det skal man derfor være forberedt på, inden man går i gang.